Autoskola bratislava OKAY
Chceli by ste sa stať vodičom?
Autoškola OKAY je tu pre Vás.
Ochrana osobných údajov.
Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké osobné údaje zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.

Prevádzkovateľ: Martin Tesár - OKAY, Bezručova 8, 81109 Bratislava, IČO: 41330323, Slovenská republika, Právna forma: Živnostník, zhromažďuje nasledujúce osobné údaje:

– osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho “Kontaktného formulára”

Ako používame zhromažďované osobné údaje

Formuláre

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom našich formulárov, budú použité výhradne pre účely, pre ktoré boli určené, a to:

– údaje z “Kontaktného formulára” výlučne pre potreby spätného kontaktovania sa s vami

Ako odvolať súhlas

Vaše osobné údaje spracúvame na základe vášho súhlasu, ktorý môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom emailu umiestneného v sekcii Kontakt.

Aké sú vaše práva

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

– prístup k svojim osobným údajom
– právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
– právo namietať proti spracúvaniu
– právo na prenosnosť údajov
– právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Práva dotknutej osoby

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje (dotknutá osoba) má právo od nás požadovať prístup k svojim osobným údajom a právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, právo na prenosnosť údajov a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Ako si uplatniť vaše práva

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.
Autoškola Okay ponúka:
• moderné vybavenie autoškoly
• osobitný prístup k žiakom
• 3D simulátor
• učebné pomôcky a literatúra
• ľahko ovládatelné a klimatizované autá
• zrýchlený kurz
Autoškola „OKAY“ sídli na Bezručovej 8 v Bratislave, neďaleko nákupného centra Eurovea s tou najlepšou infraštruktúrou a dosahom v rámci hlavného mesta Bratislavy.
OKAY

Autoškola Bratislava



Copyright © Autoškola OKAY

Tvorba web stránok webdizajn abWEB.sk
FOTOGALÉRIA
>> viac
fotogaleriaAutoskolaOKAY4
fotogaleriaAutoskolaOKAY17
Martin Tesár
Bezručova 8 - Bratislava
Mobil: 0903 - 448 - 818
Pevná linka: 02/54 - 416 - 107